Felfújható Snuffer

Felfújható & Ikerköteles

A legjobb megoldás minden vitorlához.

A felfújható snuffer

Az OXLEY® felfújható snuffere tökéletes megoldás minden fajtájú és méretű bőszeles vitorlához, különösen ott, ahol az orrdeck felhajtható nyílása nem elég nagy a merev snufferek befogadására. Az erős dacron külső réteg és a légzáró belső ovális gyűrűt alkot.

Ez a tölcsér konstrukció tartós könnyű és rugalmas. Ezt a technikát sikerrel alkalmazzák a kite szörfösök több mint egy évtizede. A gyűrű igen gyorsan felfújható akár kézi akár kompresszoros pumpával. Másodperceken belül leereszthető a normál méretű tároláshoz.

Az OXLEY® kétféle felfújható snuffert kínál.

Bővebb információkért lépj velünk kapcsolatba!


Kapcsolat

SZTENDERD
FELFÚJHATÓ
SNUFFER

A sztenderd felfújható snuffer minden fajta spinnaker és gennaker használatához alkalmas.

IKERKÖTELES
SNUFFER

ox_web_twinliner_zoom_250px_190128

Az Oxley BORA és LEVANTE vitorláihoz fejlesztett snuffer két részből áll: az alsó és a felső szekcióból. A felhúzó kötél mozgatásával mindkét rész egyszerre emelkedik. Ez biztosítja, hogy a tölcsér nem akad el a szárny alatt.


használjuk a felfújható snuffert?


ox_illu_Nr1_170425

Felfújás

Hajtogassuk ki a snuffer csövét. Nyissuk fel a Neopren fedést és kapcsoljuk a pumpát a befújó szelephez. Pumpáljuk fel a snuffert 6PSI nyomásra.

ox_illu_Nr2_170425-1

Rögzítés

Rögzítsük a snuffer fejrészét a bőszeles vitorlánk “top clew” felső szeméhez.

ox_illu_Nr3_170425

Behúzás

Ahogy azt az ábrán látjuk: egyik kezünkkel megfogjuk a snuffer fejrészét, a másikkal a snuffer csövét

ox_illu_Nr4blue_170613
Kihúzás

A teljes snuffert húzzuk rá a vitorlára egészen az alsó szemekig.


ox_illu_Nr5red_170613

Hordtáska

Az OXLEY® hordtáskája is bizonyítja mennyire céltudatos a termékek optimalizációja még egy látszatra egyszerű kiegészítő esetében is. Jól tükrözi a magas minőségű mesterségbeli tudást, ahogy az ovális alapra felépül a táska. A fenék és az oldalfal belseje kopásálló réteggel fedett styrofoam bélelés. A külső oldalon elhelyezett kompressziós szalagok a harmadása préselik a csomagot, elősegítve a tárolóhely optimális kihasználását.




Töltsd le az árlistánkat!


Letöltés


Previous
Next

Bővebb információkért lépj velünk kapcsolatba!


Kapcsolat

Minőség, tervezési és gyártási tapasztalat

Az OXLEY® vitorlákat partnerünk az Aqua Dynamics Sri Lanka, a szél és vízisport felszerelések világelső gyártóhelye szállítja. Termékeinket az RDG Design Studió fejlesztette, az ipari tervezésben megszerzett 22 év tapasztalataira építve. Minden termék, minden részlet tükrözi a fejlesztők elhivatottságát.