Levante


Önstabilizáló vitorla
a balatoni szélviszonyokra

Nagyobb széltartomány

Nagyobb széltartomány, köszönhetően a hirtelen szélnyomásokat csillapító és emelő hatású szárnynak.ox_illu_wind_levante_190120

Nagyobb elérhető szögtartomány

Mind hátszélben vagy akár félszél felett is szélesebb szögtartomány érhető el, köszönhetően a laposabb szabásnak. Maga a szárny úgy működik mint egy puha latni mely stabilizálja a hátsó élet (leech) nem engedve belobbanni a vitorlát.

Bővebb információkért lépj velünk kapcsolatba!


Kapcsolat

VITORLÁK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

KETTŐ AZ EGYBEN

A BORA és LEVANTE olyan önstabilizáló (spinnaker rúd nélkül használható) vitorlák, melyek átfedik a spinnaker és a gennaker szög és szélerőtartományát.

Töltsd le a katalógusunkat!


Letöltés


BORA

Az önfelfúvódó két rétegű szárny metszete. A szárny a belsejében lévő levegővel úgy működik mint egy puha latni, mely az oldalélek között stabilizálja a vitorlát.

LEVANTE

Az egyrétegű szárny metszete. Ez a különösen könnyű szerkezet a legkisebb szélben is működni kezd.

Mi teszi a LEVANTE vitorlákat egyedivé?

A spinnaker nyílása

A nyílás meg van erősítve Dacron, Insignia, és RipStop anyagok keverésével, mely erős és tiszta keretet biztosít a szárny felé egyenletesen áthaladó levegőnek.

Hátsó él

Négy különböző erősítő réteg biztosítja a maximális terhelhetőséget, nyúlás nélkül, hosszan megőrizve az élek állapotát a legkeményebb körülmények között is.

Vitorla anyag

A legújabb 44gramm/m² RipStop anyag vízlepergető bevonattal UV-stabilitással.

Sarkok

Hat különböző anyag rétege biztosítja a kiegyensúlyozott teherátadást a vitorla felületére. Ellenáll a kemény csúcsterheléseknek is.

Szárny

Az egyrétegű szárny ugyanabból az anyagból készül, mint a vitorla. A legújabb 44gramm/m² RipStop anyag vízlepergető bevonattal UV-stabilitással.

ROPE GUIDE

CATAMARAN

ROPE GUIDE

MONOHULL


Previous
Next

Hat különböző színben lehet a vitorlát megrendelni.


CC1

CC2

CC3

CC4

CC5

CC6

Szublimációs nyomtatás

A digitális szublimációs nyomtatás a legmodernebb nyomtatási technika. Az OXLEY® lehetővé teszi, hogy bármilyen logó felkerüljön a vitorlára.

Igény szerint a teljes vitorla felület is nyomtatható.

Bővebb információkért lépj velünk kapcsolatba!


Kapcsolat